Gröt för ett år framåt :)

På fredagmorgon då vi steg upp klockan sex och tittade ut genom fönstret så möttes vi av en tjock dimma som inte var dimma utan föroreningar. Klockan sju skulle mina föräldrars plan landa så det var kanske inte det man önskade som välkomstsyn..

Så åkte Filippa och jag med Zhou efter dem till flygfältet och Tuomas tog taxi till jobbet. Så underligt, lustigt, roligt, trevligt, kul och allt däremellan att de är här. Man ser liksom staden från ett annat perspektiv och ögon nu. Vi bestämde redan från början att vi skulle spara de flesta turistattraktioner tills våra första gäster kommer, så jag ser fram emot att under åtta dagar få ”göra staden” och lära känna vår nya (okej 5 månader gamla) hemstad. :)


För ett år sedan då de kom på besök till Jeddah så hade de med sig en massa godsaker, ost, salmiak, choklad och rågbröd till Tuomas och mig. Nu var väskorna fyllda med barnmat, välling och gröt till Filippa. Och lite presenter också! :) 

Och så fick Dalton några grisöron! 


Mamma lagade omelett till oss till lunch och så blev vädret som tur lite bättre på eftermiddagen så vi kunde gå på en ”hålla-sig-jetlag-vaken” promenad runt våra kvarter och hämta en kaffe från Baker&Spice. Till middag blev det take away sushi och film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s