Våra första gäster! 

Tisdag onsdag torsdag gick hur fort som helst. På tisdag åkte jag efter Dalton från Kenneln. Det hade gått helt bra men han gillade nog inte att bli lämnad i lilla inhängnaden, så de hade haft honom på deras ”kontor” några timmar på dagarna, förutom promenaderna han gått på. Valuta för pengarna… Medan vi väntade på att de skulle tvätta honom gick Filippa och jag igen och tittade på hästarna. Jag undrar om vår ayi kanske skulle kunna följa med någon förmiddag dit och titta till Filippa en timme, så jag skulle få rida en stund. Det skulle vara så otroligt härligt! Senast jag red var i Jeddah i februari då jag hjälpte till på Open Skies och deras ridtimmar för de autistiska barnen. 

Onsdag och torsdag gick sedan åt till att förbereda för fredagen (beställa mat, vatten, hänga upp de sista tavlorna, googla turistattraktioner osv) då vi på fredag skulle få besöka av våra första gäster! Samma som besökte oss i Jeddah första och enda gången för ganska exakt ett år sedan, mina föräldrar, men det som är annorlunda här är att det inte bara är föräldrarna våra som kan få visum! Så jag hoppas detta inte blir våra enda gäster under vår tid här! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s