Första Maj Brunch och Lost Heaven

På söndagmorgon åt vi morgonmål uppe på 91sta våningen. Zhou körde oss till Pudongsidan och till skyskrapan som ser ut som en korköppnare. Jag var där i juni ifjol då vi besökte Shanghai, men då var det molnigt så fönstren var mera som vita väggar. Nu såg man bättre. :)

För att undvika de heta timmarna mitt på dagen så åkte vi till ”fake marketen” och tittade. Fyra våningar fyllda av allt möjligt. Tyckte försäljarna var lite för ”på” och försökte sälja skor och väskor så fort man tittade lite åt deras håll. 

För att Zhou skulle få något ledigt också den här veckan så hade vi sagt att vi går hem därifrån. Haha, och det gjorde vi. Finns ju metro och taxin också men vädret var fint så vi började gå och när vi kom hem och ännu till tagit Dalton på en promenad visade telefonen att vi gått 11 kilometer allt som allt. Phust! 

På vägen hem så sneddade vi igenom Jingan Temple Park för jag hade läst att de ordnade en jazz festival där. Wow, så överraskade vi blev. Vet inte vad jag hade förväntat mig, men det var supersnyggt ordnat, jätte bra musik och fint väder. Där skulle man bra ha kunnat spendera flera timmar! 

Vi har en del restauranger på vår ”lista” och en är Lost Heaven. Den ligger någon kilometer från oss, så vi nattade Filippa i vagnen sjutiden och gick dit för att äta middag. Det var så gott! Deras mat kommer från provinsen Yunnan och restaurangen var mysigt inredd. Vi sov sedan ganska gott efter dagens goda mat och promenader! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s