Super Brand Mall och The Bund

På lördag vaknade vi igen till dålig luft. Alltså man blir så besviken, lessen, sur, arg, förbannad. Det är liksom som att det skulle snöa på vappen, men då kan man åtminstone klä sig enligt väder och gå ut. Här är man stuck inomhus. MEN, så klarnade det upp efter ett par timmar som tur så Zhou körde oss till Super Brand Mall på Pudong sidan för lunch och lite shopping. Gissa var vi åt? På Dim Sum Fang såklart! Namm! De hade fönster mot floden med fin utsikt! 

Efter lunchen beslöt vi oss för att promenera lite för indexet var ännu bättre. Zhou körde oss tillbaka till Puxi sidan och till strandpromenaden The Bund med utsikt över Pudongsidan. Vi åt alltså lunch i den guldiga runda, lägre byggnaden som syns på bilden. 

Det var 30 grader i solen så det blev lite för varmt för Filippa att promenera där så Zhou körde oss tillbaka till våra franska kvarter och där hittade vi en uteservering på Wukang Lu och drack en cappuccino innan vi gick hem och tog ut Dalton för en promenad runt kvarteret.


Kön till glasskiosken på Wukang Lu var säkert 300 meter. Helt crazy! Den blir populärare och populärare. Någon berättade att de säljer 3000 glassar per dag under veckosluten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s