64 kilometer

Vilken vecka! Vi bestämde ju att spara all sightseeing och turistställen tills de första gästerna kommer hit och besöka dem då. Och det har vi gjort! Promenerat sammanlagt SEXTIOFYRA kilometer. Haha, lite galet nog. Känns som jag också har varit på resa i en ny storstad och framförallt lärt känna min nya hemstad! :) Fin stad vi bor i! Hade några negativa veckor här emellan (enligt expatkurvan så kommer de oftast just ett halvt år efter flytten då man kommit över honeymoon fasen och börjar bli störd på allt som är annorlunda och som man inte kan ändra på!), men nu är jag back on track igen tror jag. Minus luftkvalitén den förstör nog lite, blää. Och så skulle jag kanske hellre bo i ett hus med trädgård än i en skyskrapelägenhet. Vi tycker ändå bra om lägenheten, den är fräsch, mysig och känns som vårt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s