Lektimme och Kagen

På onsdag var det inte så bra luft så vi var hemma på förmiddagen och gick sedan till Mami&Me lektimmen. Där var andra morföräldrar också och tittade på. :) Efter det åt vi lunch på Amokka och gick sedan till Propaganda Muséet. Fick inte ta några bilder där. På vägen hem så tittade vi in i den lokala supermarketen, också det en sevärdhet. På kvällen bestämde vi oss sedan för att promenera söderut till vår absoluta favoritrestaurang just nu, Kagen Teppanyaki. Den här gången så delade vi fyra personer på tre menyer, senast åt vi en hel meny per man och det var lite för mycket mat. 

På torsdag förmiddag gick vi runt här i våra kvarter (Daltons promenad) och tittade in i flera småbutiker. Det var lite regnigt, men helt supervarmt (28 grader) och fuktigt. Varit det hela veckan. På eftermiddagen körde Zhou oss till Hongqiao Flower Market för att titta på tavlor och blommor och så plockade vi upp Tuomas från jobbet på vägen hem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s