Tianzifang

Ett ställe som jag inte varit till ännu är Tianzifang. Ett kvarter med en massa små gator, gamla hus, kantade av småbutiker. Först körde Zhou oss till Fuxing Park och så strövade vi omkring där en timme. Rena rama underhållningen. Om folk inte spelade kort eller badminton så dansade de pardans, sjöng opera och övade körsång eller skrev kinesiska tecken på marken med vatten och en stor pensel. Därifrån var det några kilometer söderut till Tianzifang.Jag hade fått tipset om att äta lunch på restaurangen Kommune i Tianzifang så det gjorde vi. Lite mexikansk stil och gott! Efter att vi strövat omkring där någon timme så gick vi upp till Huaihai Luoch tog metron hem därifrån för luftkvalitén var inte den bästa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s