En plan 


En grej som vi börjat lära oss är att vi måst ha en egen plan. Veckoplan, halvårsplan, årsplan, dagsplan. Tidigare hade vi inte riktigt en sådan. Annars så blir till exempel söndagar då man säger hejdå åt sina gäster som varit här en vecka jääääätte deppiga. Eller inte deppiga. Eller jo lite. Men det var söndag och grått regnväder och vi hade inte riktigt något planerat för den dagen, veckan och inte heller bokat flygbiljetterna för sommarlovet heller. Så det blev liksom sådär lite ledsamt och degig känsla. Men så efter att vi fört mina föräldrar till flygfältet så åkte vi hem och redan i bilen gjorde vi en uppdatering på allt och så ryckte vi upp oss och tog tag i det. Städade hemma, såg på en tv-serie medan Filippa sov sin förmiddagsnap, promenerade ner till IAPM mall för att äta världens godaste dumplings till lunch (hur glad blir man int av det). Så gick vi hem tillbaka via en liten söt hantverkarmarknad (det finns så många expats här som antinen importerar leksaker, kläder eller tillverkar själva allt från smoothien till appar som man ”behöver” för att göra vardagen enklare här). 


Det var ju också faktiskt min första morsdag! Bästa med den var nog att vi innan mamma och pappa åkte iväg hann äta morgonmål tillsammans! Så på eftermiddagen, gick jag på massage till Yu Massage som ligger på Wuyan Lu här brevid. När jag kom hem så väntade dessa på mig. En blombukett och take away sushi. :)


Innan kvällen så hade vi sedan bokat biljetterna för sommaren, satt upp en ny uppdaterad årsplan, betat av ”to do”-listan och avslutade med en såå rolig film, How to be single.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s