Liquid Laundry

Vid halv elva promenerade vi mot Huaihai Lu och IAPM mall. Där brevid ligger en restaurang som heter Liquid Laundry. Jag var där tidigare i veckan på lunch med Jules och nu mötte vi upp henne och hennes man Chris där för brunch. Det har såå god mat och Filippa och Milla var duktiga! De har ganska exakt på minuten lika rutiner. Mjölk vid elva, lunch vid tolv, tupplur lite efter ett.

Efter det promenerade vi via matbutiken i IAPM mall hemåt. Det är nog så mycket roligare att köpa mat i butiken än det är att klicka hem samma varor online, även om det nog är ganska skönt att inte behöva bära hem allt då. Nu tog vi bara det absolut nödvändigaste och beställer mjölk och sånt som väger mera från Epermarket eller Kate and Kimi. 

På vägen hem tittade vi in hos Henna&Edu där också Laura&Olli var. De har barn i åldern 8 månader till 4 år. Då vi hade ungefär en kilometer kvar började det spöregna. Och inte något lite heller. Insåg att vi behöver större paraplyn än de små vi har nu.


Vi var alla tre genomblöta när vi kom fram och Filippa fick låna ett par torra byxor. Jag hade bara ett par extra shorts med (kanske jag borde ta en extra titt på väderleksrapporten innan vi går ut..). Det är så underligt (tycker jag) hur vädret kan växla från +26 och sol/fuktigt på morgonen till +17 och kallt spöregn på eftermiddagen. :)

Nu är klockan snart halv sju och jag ska gå ut med Dalton (som hatar regn, så det blir högst runt huset). Tuomas nattar Filippa och så blir det säkert film och hämtmat till middag efter det. Det har varit en ganska vanlig söndag hos oss här i Shanghai skulle jag säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s