Blå himmel! 

Jag säger bara det. 24 grader och BLÅ himmel. Oj oj.

Det var blå himmel då jag åkte till Super Brand Mall i måndags. Jag hade liksom inte alls förväntat mig det för morgonen var mulen och luftindexet 154.

Det var fortfarande blå himmel då jag åkte hemåt på eftermiddagen. Var på jakt efter nya pyjamasar åt Filippa. Hon har vuxit ur storlek 68 på bara några veckor. Fyndade några randiga på GAP Kids och så åt jag lunch på Element fresh.


Så tog vi ut Dalton på promenad, luftindexet var bara 67!! Kändes som en sommarkväll i juli i Finland. Filippa har börjat hålla i Daltons koppel. Det verkar som att han också förstår att inte dra då eller göra plötsliga svängar, och för säkerthetsskull håller jag i kopplet med andra handen.

Tisdag och blå himmel! På morgonen kunde jag dricka mitt morgonkaffe på balkongen en hel halvtimme. Vid lunch mötte jag upp Jules och Milla vid Ferguson lane. Vi delade på en pizza, men den var nog inget att hurra för. Sedan gick vi hem till oss lagom till mellanmålet och så träffade vi Laura och hennes två småttingar i vår ”hundpark” bakom vårt hus en stund innan middag.

Onsdag och…blå himmel! Vi steg upp vid sju och åt morgonmål och så gick vi ut med Dalton. Passade på att studera de stora bladen på träden under tiden medan Dalton strövade omkring för sig själv. Tuomas som har varit på jobbresa i Peking sedan i måndags kommer hem idag och vi ska åka och möta honom efter mami&me timmen. Jag måst titta in på Family United på vägen för tror jag har fått ögoninflammation. Det är så galet mycket pollen och skräp i luften varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s