10 dagar till sommarlov!

Så gick en vecka igen. Jag tycker att tiden gått så långsamt. Det är så regnigt och grått här just nu så dagarna segar sig fram. Ena dagen är det lite bättre väder och 30 grader och andra mulet, grått och 19 grader. Luften då? Jaaaa, usch. Jag väntar nog mest på sommarlovet och att få vara utomhus utan att tänka så mycket på om det är dålig luft eller inte. Tänker sitta på en klippa på landet och bara andas i 6 veckor. Men vet ni, på onsdagmorgon var det bara 25 index! Resten av dagen kring 60, vilket är super jämför med vad det annars är. Utsikten från vår balkong ser också annorlunda ut då, mycket klarare färger och konturer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s