Babyproof:a lägenheten

Det har blivit dags att ytterligare baby proof:a lägenheten. Filippa tar sig omkring med att rulla runt, svänga 360 grader runt och backa. Med sikte på allt som ser intressant och roligt ut. 

Kommer ni ihåg borrandet i lägenheten ovanför som pågick i några månader? Det har varit tyst där nu men så började de i lägenheten i samma våning men på andra sidan hissarna. Inte alls lika hemskt ljud men det hörs en del och i förrgår så såg jag att några av arbetarna stod och rökte utanför hissarna. Blev så arg. Gick ner till receptionisten och visade foto på fimparna på golvet. Dagen efter dök det upp ett sådant här vid vår dörr. Ett presentkort på 2000 rmb till ett spa och en förlåt-för-att-vi-renoverar post-it. Muta? Hehe. :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s