Felix 4 år! 

På söndag var vi bjudna på Felix födelsedagskalas! Innan det gick vi och simmade med Filippa i vårt compounds inomhuspool. Någon sade för någon månad sedan att barnpoolen där är kall, men det var den ju inte. Varmare än Filippas bad hemma. Alltså jag måst lära mig att kolla upp saker själv och inte tro på första bästa som berättar något ”nytt”. Filippa tyckte om det och sov som en stock efteråt. 


Vid halv tre klädde vi oss kalasfina och gick ner till klubbhuset. Det var såå fint ordnat. Temat var inget mindre än Bussar. Heh, de lade nog en ganska hög ribba för kommande födelsedagskalas. Medan barnen lekte i lekrummet där så åt vi vuxna mexikansk mat som ägarna till restaurangen La Coyota lagade där på plats. Det var så gott!! Man får också köpa deras mat i en av online matbutikerna och insåg att det är deras goda salsa och guacamole jag köpt därifrån. Rolig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s