Leo vår Superkatt kämpar igen

Vår lilla söta älskade Leo kämpar igen. Han har under våren kämpat sig igenom en cat flu han fick i karantänen, ringorm, och nu är det något igen. Han är en riktig Superkatt. Vi har hela tiden vetat sedan vi räddade honom och Pumba från Pest control gubben som förde bort deras mamma, då de bodde under busken på vårt compound där, att han har något medfött som gör det svårare för honom, han är blind på båda ögonen och skakar på huvudet. Han är ändå alltid på busigt och gott humör och visar att lite blindhet inte hindrar något. Igår kväll fick han ett krampanfall och nu ligger han lugnt i korgen. Har ätit lite, men inget hålls inte inne. Vi ska föra honom till veterinären genast de öppnar nu på morgonen. Jag vill bara att han ska bli frisk igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s