Packa, packa, packa

Vi började vår söndag med att gå till Baker&Spice på morgonmål halv åtta. Filippa åt sin morgongröt där och vi åt en smörgås med skinka och ägg på. Drack en stor kopp svart kaffe och en mynta-äppel-basilika-morotsjuice. Dalton fick en bit bröd för han låg så snällt under bordet under tiden. Efter det gick vi hem och resten av dagen har gått åt till att gå igenom lådor, skåp och köra tvättmaskin. Det är inte bara att packa utan måste också göra inventarie och se vad som skall hämtas hit. Mediciner, Filippas grejer som är svårare att få här, make up, schampon, ja listan blir bara längre och längre. Men det är så roligt, att organisera och planera är det bästa. Måste också fundera på djuren och logistiken kring det. Vår ayi ska gå ut med Dalton tre dagar i vecka nu då Tuomas jobbar och en kompis till Tuomas lillasyster ska sköta de andra dagarna. Liten värld och sådan tur att hon råkar vara här och dessutom har träffat Dalton förut. Innan Tuomas åker till Finland för han sedan Dalton till kenneln och vår ayi ska ta hand om katterna. 

Tuomas och Filippa har kvalitetstid ihop hela dagen så jag tror jag kommer att få allt gjort idag och nerpackat. Tänk, mer än ett helt dygn innan avresa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s