Ren luft och 35 grader! 

Jag hade aldrig föreställt mig att den combon skulle vara den allra bästa. Jo, frisk luft och doften av hav i Finland slår inget, men att det här är ren luft är helt otroligt. Fint. Härligt. Har liksom lust att hoppa jämnfota varje gång jag tittar ut genom fönstret. Plötsligt får jag en sådana otrolig längtan till att jogga, spela tennis, sitta på en gräsmatta. Vad gör jag inomhus liksom? Sen blir man lite sorgsen ett tag och tänker att oj neeeej tänk om det inte mera är imorgon och tänk hur hemsk vintern sedan är och bla bla. Hur dumt som helst att tänka så just nu. Nu ska vi istället njuta. Och sitta på balkongen.


Det enda ”problemet”, eller tja inte ett problem utan en liten utmaning är att det är varmt och fuktigt. Liksom som i en bastu. Så det blir ju att vara inne en del men det har ändå inte skrämt Filippa och mig ifrån att ha gjort saker varje dag den här veckan. Tuomas var på jobbresa tre dagar så vi har varit på tumis. Ganska tuff start för oss då också vår Ayi Lynn inte heller kan jobba den här månaden, men det gick jättebra. På tisdag åkte vi till blomstermarknaden och hämtade nya blommor till balkongen, på onsdag gick vi till Mami&Me lektimmen och igår torsdag så städade jag hela dagen där mellan varven då Filippa sov. Så har vi också kunnat gå en promenad med Dalton varje morgon mellan 8-9, då det ännu inte varit så varmt, bara kring 30 grader, hehe.

Åskat har det också, typ en skur om dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s