Kompisgäster! 

I fredags var en historisk dag i vår tid som expats. Vi fick våra första vänner på besök från Finland. Den tid vi bodde i Jeddah var det inte möjligt för vi kunde bara ansöka om visum åt våra föräldrar. Finns inga turistvisum att ansöka om. 

Alltså så roligt! Kai och Elina som bor i Melbourne i Australien bestämde sig för att komma här ”via” och stanna några dagar. Transit passagerare får vistas här tre dagar utan visum. De landade på fredagmorgon tidigt och tog taxi till oss. Dalton, Filippa och jag hade gått vår morgonpromenad via bageriet så vi åt lite morgonmål innan de sedan sov en stund för att jämna ut jetlagen. Efter det var det fullt ös i tre dagar! Haha, jag var nog lite trött på söndagkväll. Men det var så otroligt roligt att få besök och att få visa hur vi har det och att få uppleva staden. 


Vi hade fixat fint hos oss och bäddat i Filipps rum. Katterna fick flytta ut ur gästtoan och in i arbets/förrådrummet.  Hennes säng flyttade vi till vårt sovrum under tiden. 

Det är 30 grader redan 7-8 tiden på morgonen så bageriets stengolv svalkar bra. Vi har nu också varje morgon sett en kille rasta sex (!) stycken mopsar. Bilden är lite suddig då Filippa samtidigt försöker ta i telefonen och Dalton tvärnitar för att snusa på varendaste ett gatuhörn/träd/roskis. 


På eftermiddagen promenerade vi runt i våra kvarter och då Tuomas kom hem från jobbet femtiden så gick vi till Kagen på en early dinner. Så gott, igen! Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s