Lé Meridien Sheshan

Eftersom vi vaknar så tidigt varje morgon hinner vi med en massa under dagen. Och jag älskar det. Och luften den bara fortsätter att vara bra! Tuomas och jag tog ut Dalton på en promenad runt kvarteret innan Filippas morgonmål och så packade vi oss alla in i bilen för att köra västerut. Ungefär en timme från oss finns flera stora hotellkedjor, små nationalparker och Shanghai Happy Valley (en vatten/nöjespark). Vi körde till Lé Meridien för ett sent morgonmål och efter det hängde vi vid poolen heela dagen. Behöver jag berätta hur skönt det var. Eftersom jag inte varit (på grund av dålig luft+baby) så mycket utanför Shanghai under våra 8 månader här, så blev jag så häpen över att det så nära centrum finns gröngröna parker och berg! Och himlen den var blå. Jag måst liksom knipa mig själv och undra om det faktiskt är samma stad jag fortfarande är i.Vid fyra tiden körde vi hemåt och efter att vi tagit det lugnt en stund så gick vi till mysiga Lost Haven på middag. Killarna bestämde sig för att spela tennis kl 7 följande morgon så vi gick alla och sova redan vid tio. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s