Snörvel! 

Och så blev jag också flunssig. Började i lördags redan då vi på eftermiddagen skulle promenera mot Yongkang Lu och det var 33 grader hett (men torr luft så kändes som 60 grader) och ja ni vet då halsen känns som sandpapper och allt bara tungt och blä. Vi hade ändå riktigt roligt, ”firade” Jules och Chris avskedsfest på en bar som hette Gilligan’s (varför ska alla vi lär känna bra flytta bort genast typ). Yongkang Lu är en gata fullproppad med små små barer och restauranger, men som nu skall stänga. Typ helt och hållet. De flesta barer har bara uteserveringar (då luften tillåter) och det lär gå ganska vilt till på nätterna. Jag läste om invånare i husen ovanför som brukar hälla hinkar med vatten på fyllona nedanför. 


På söndag så var jag så otroligt tacksam för att Tuomas var hemma och kunde ta hand om Filippa största delen av dagen då flunssan slog till påriktigt på eftermiddagen. Har druckit litervis med ingefära/turmeric te sedan dess. Igår och idag har varit ganska tunga. Det är supertungt att ta hand om en baby då man själv är sjuk! Speciellt då babyn bara kryper undan och ska ställa sig upp mot allting, hehe. Jag kom på att vi ju har en lekpark inomhus i klubbhuset här på compoundet så vi har gått dit på förmiddagen och en stund efter middagen för att krypa av oss. Vi klarar oss nog. Jag är säker på att det imorgon börjar lätta. Eller det måste för sedan är Tuomas på jobbresa resten av veckan. :)

De här fyra kommer bättre och bättre överens och Filippa har nu lärt sig att lämna dem ifred då de ligger och vilar. Man får titta men inte röra och störa. Hennes och Pumbas favorit är att jaga kotten. :)


Vår granne skrev i compound-chatten att hon ger bort denna ball pit med bollar i gratis. Vi var först att skriva att vi gärna tar den så nu har vi ett eget bollhav här i vardagsrummet. Så roligt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s