Bättre! 

Äntligen är jag frisk! Jag är bombsäker på att ingefäran hjälpte till och snabbade på tillfrisknandet. Nu gäller det att äta mångsidigt och hälsosamt och röra på sig igen, stärka på immunförsvaret. 

På tisdageftermiddag redan kändes det ok med en promenad så vi gick en på tumis med Filippa. Gick ner till Wulumuqi Lu som har lite mera ”action” än de lugna gatorna innan den. Jag brukar ofta bara titta och gå förbi de flesta små butiker (finns hur många som helst) men nu kände jag mig lite äventyrlig och stannade och tittade på ett litet mini-loppis som var upplagt mitt på trottoaren, i en liten butik som sålde bambumattor och så köpte jag blommor och hämtade färskt bröd på vägen hem. Härligt! Solen sken och det var sådär behagligt kring 30. Man vänjer sig ju nog vid värmen, det var bara då kroppen var urspel som det kändes hett som tusan. 

Det var också premiärtur med vår nya vagn, en Yoyo Babyzen. Den är perfekt här på dessa smala trottoarer med alla tänkbara hinder ibland. Dessutom kan man fälla ihop den med en hand och bokstavligen slänga den över axeln. Den väger typ 5 kilo och har ett axelband. Lärde oss här under våren att en sådan är guldvärd på metrostationer som inte har hiss. Så nu klarar vi oss ännu bättre på tumis med Filippa här i storstaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s