Blå! 

Ja, det är fortfarande blå himmel ifall någon undrade! Det är förresten ibland ganska underhållande att titta på vad som händer i det vita huset mittemot. Idag har invånaren där ungefär i mitten hängt ut alla sina vinterjackor, topparockar på tork. Kanske han förbereder sig för vintern. Varje gång någon hänger ut sin tvätt för att torka måste jag titta bort, de hänger ut genom fönstret med plagget och försöker ”träffa rätt”. Nånej men det ser lite riskfyllt ut emellanåt. Det som jag upplever som konstigt är hur många det är som har taklampor på på kvällarna med helt vitt ljus, vet ni sånt som liksom är klarare än dagsljus! Det och att sitta och titta på sin telefon på kvällarna kan inte ge den bästa sömnen? :)

Dessutom såg jag något ”konstigt” igår kväll, månen! Så fin…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s