Zen Massage! 

Passade på med lite egen tid på onsdagkväll då Tuomas var hemma. Torsdag till fredag är han sedan på jobbresa. Han gick först till gymet när han kom hem och efter det så tog jag cykeln och cyklade till massagestället, Zen Massage. Mest gått till Yu Massage, de ligger på samma gata, men kom på att jag blev flunssig efteråt senast jag var där också, så nu tänker jag inte gå dit på ett tag. Zen Massage var hur ljuvligt som helst! De var nyrenoverat och massagen helt fantastisk! 45 minuter foot+head&shoulder SAMTIDIGT med två massörer! Alltså bästa massagen jag varit på! Inte en sådan där musklerna knådas något desto mera utan rena rama Zen! Cyklade hem via Anfu Lu och njöt lite extra av att vara ute en sensommar(?)kväll. Så såg vi på OS resten av kvällen och funderade på följande flygbiljetter och resa. Det är en en veckas ledighet här första veckan i oktober och tanken är att vi ska åka österut för att hälsa på Tuomas föräldrar och släkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s