Veckoslut!

Lördagmorgon och morgonmål på Farine. Vi promenerade dit efter vårt morgonkaffe, Filippas morgonmål och Daltons morgonpromenad. Det ligger på Wukang Lu sådär passligt någon kilometer härifrån så man blev sådär semisvettig. Som tur fanns det plats inne. Filippa satt i vagnen och gnagade på en nybakt batongbit medan vi åt. Sedan gick vi hem och via innelekplatsen. Man hinner med mycket innan klockan 10 då man stiger upp 6:15. Nu ska vi se på OS och kanske träna en stund innan hon vaknar för lunch. De har lovat åska till idag och bra så för det ska vara 37 grader idag + solen som värmer. Behövs en uppfriskande regnskur. Från och med nästa vecka lovar de lite svalare väder igen där kring 30. :) 


Onsdag var vi till mami&me timmen och lunch efteråt. Träffade en ”ny” tjej där, Nikki från New York och hennes ettåriga dotter, de har precis flyttat hit. Bjöd med dem till Jules på playdate igår. Det var superroligt! Kate från Taiwan, som ordnar Mami&Me timmarna, kom också med med sin lilla Zoey som är 10 månader gammal. Vi beställde lunch, fyllda bagels som vi åt så snabbt vi kunde där mellan varven. Så gick vi ner till deras lekrum och klättrade lite. Filippa är yngst, men hölls ändå bra med i deras fart. Sedan kom Zhou efter oss och vi körde till Shanghai Mart efter Tuomas. Vi har ett projekt på gång som jag ska berätta mera om nästa vecka bara det blir klart. Sååå spännande! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s