Jitterbugs

Fick höra om en lekskola som heter Jitterbugs, de ordnar lektimmar flera gånger i veckan. En grupp heter Caterpillars och är 9 månader-2 år så vi provade på den. Tittade på kartan att deras studio ligger ungefär 45 minuter promenad härifrån och eftersom tiden var lite tokigt (9:45) mitt i Filippas förmiddagssömn så lade jag henne i tisdags i vagnen där lite för klockan 9 och så promenerade vi dit. Tänkte att hon antingen fortsätter sova eller vaknar där sedan. Hon vaknade när vi kom in i det svala. Det var en ganska svettig promenad fast jag försökte gå långsamt. Själva studion var lite svår att hitta. Men jag har nu lärt mig hur man läser adresser och att tex visa den kinesiska versionen åt någon på gatan brukar också hjälpa. De brukar sedan peka viftandes och förklara. Vad vet jag dock inte.. :)Jag hittade fram till slut. :)

Det var en timme med lite mera action än Mami&Me timmen som mera följer samma struktur och lekar varje gång. Alla andra kunde stå upp och gå så de skuttade och hoppade runt medan Filippa tittade på. Så fick de under olika sånger som spelades upp, leka med bollar, marakasser, bubblor, ärtpåsar (vilken nostalgi, hade helt glömt ärtpåsarna!) Mot slutet sedan så viftade hon också med i sången och vågade krypa till mitten och leka med de färggranna tygbitarna. Det var mest Ayi:n där med barn de sköter om på dagarna, men Nikki som jag lärde känna förra veckan var också där. Roligt. Jag tror de här timmarna blir bra sedan då vi måste hoppa och skutta bort ännu mera energi än nu! :) Eftermiddagen  blev sedan lite gråtig då förmiddagssömnen blev så kort, måste prova en annan tid nästa gång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s