Tupplur på IKEA

Alltså jag har hört om det här. Att människor tar tupplurer på IKEA. Ligger i soffor och sängar. Om man åker dit en lördag får man se det med egna ögon. Man får också se hur många som ryms i ett IKEA varuhus samtidigt. Några hade bäddat ner sig och sina barn under filtar med prislappen på. Andra satt och läste eller sov sittandes. Och så såg vi några som bäddat för sina barn med duntäcken och kudde i köpvagnen. Såg i och för sig riktigt mysigt ut. Jag hoppas bara att de sedan köpte varorna och inte lade dem tillbaka. 

Sågär såg det ut imorse. Men vid tolv klarnade det sedan upp. Jee! Vi turades om att gå och träna innan lunch och så fick Dalton komma ut några gånger också. Ingen längre promenad i dålig luft. På eftermiddagen efter IKEA (vad trött man blir av att bara titta på möbler) tog vi det lugnt medan F sov och efter hennes middag promenerade vi ner till Ferguson Lane och åt middag på Coconut Paradise. Hon åt sin kvällsgröt där innan vi promenerade hem tillbaka innan hennes läggdags vid sju. Vi har blivit så bra på att planera in vårt program med hennes rutiner utan att behöva kompromissa så mycket. Ibland går det ju inte helt som tänkt, men för det mesta gör det det. Rutiner är nog det bästa som finns!


En man sålde så söta anteckningsböcker på gatan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s