Brr, kallt! 

Vilket ju nog är lite lustigt för det är 21 grader ute. Men det var fortfarande över 30 (men under 35, stor skillnad) igår, så kändes jätte kyligt just då jag var ute med Dalton på sin morgonpromenad. Han vägrar gå ut när det regnar så vi gick väl 20 meter och så vände han. Men ändå, jag har inget emot att ha långbyxor en dag. Är lite trött på shorts just nu och att konstant vara klibbig. Kanske håret också skulle hållas fräscht en hel dag, hehe! 


En rolig grej i söndags var då vi gjorde en utflykt till det enda ställe vi vet säljer målfärg, B&Q, en större kedja, lite som K-Rauta. Vi har bestämt oss för att måla väggen bakom sängen i nya huset grå, golvet där är inte det finaste och sängen vi fick ”låna” av compoundet är inte den vackraste. Man förhåller sig kanske lite skeptisk här till precis allt, även målfärg så efter att ha kollat vad de använder för målfärg i resten av huset (ingen aning, hittade inte något på nätet om de målfärgsmärkena…). De kommer måla alla väggar i huset nu och vita färgen fixar de men ville att vi skulle köpa den gråa. 


De sålde Tikkurilas (finskt brand) målfärg där!! Wow tänkte vi. Och vi fick visioner om att måla hela huset med dem så man säkert vet att det är safe. Tills vi såg priset. 9 liter målfärg kostar ca 300 euro. Så vi gick snällt till de andra hyllorna och tog de 2 liter vi behövde av ett annat märke. Kunde ändå välja den gråa nyansen från Tikkurilas Symphonyfärgkarta, en grå vi vet är snygg, så får se hur slutresultatet blir.

Efter det åkte vi hem och lekte i compoundets klubbhus och tog en promenad med Dalton till skräddaren. Tuomas skjortor blev jättebra men kostymen måste ännu finslipas lite. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s