Disney & Leklördag! 

Alltså vi hade en så rolig lördag igår! Började med ett pilatespass hemma och efter det körde Zhou oss till Jitterbugs lektimme kl 11-12 på Jiashan Lu. Träffade en svensk tjej där som hade en 9 månader gammal son, som dessutom råkar bo nära oss, roligt! Det var många pappor med och det verkade som att alla tyckte om att vara där för alla lekte med i sångerna med sådan inlevelse att alla bara skrattade. Härligt! Efter det åt vi lunch på Wagas och hämtade Tuomas kostym från skräddaren. Så åkte de två hem för att sova eftermiddagssömn och jag gick på kinesisk massage. Sedan fick vi en crazy idé. Vi vill åka till Disneyland (öppnade i juli)! Kate berättade att de varit där en kväll, men inte gått in på området (inträdesbiljetten kostar typ 130 euro per person) utan ätit middag på ett mysigt område utanför som heter Disneytown. Så Zhou körde dit oss (tog ca 45 minuter) passligt till middagen och jag var så excited! Har aldrig varit till Disneyland så bara att se slottet på avstånd var coolt nog! Och att få äta middag på Cheesecake Factorys terass, en av våra favoriter från Jeddahtiden. Luften var okej, temperaturen kring 25 och så spelade de Disneymusik ur högtalare. Det andra coola var att jag råkade känna tjejen i bordet brevid från en av lektimmarna. Alltid lika häpen över att det är möjligt att springa på bekanta i en stad där det bor 24 miljoner människor. 


Filippa fick en alldeles egen portion, banan och lite bröd. Snällt av dem. Första gången som hon vakat till 21 någonsin. Det gick bra. Efter att vi tittat in i den stora Disneybutiken och provat de flesta roliga hattar och sett fyrverkeriet 20:30 körde vi hem, hon somnade i bilen och så flyttade vi henne till sängen. Hon fortsatte sova och sov till 6:30 imorse som hon brukar. Fyrverkeriet ovanför slottet var tufft att se på avstånd, men tuffare skulle det ju nog vara att se hela showen på nära håll! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s