Bilder från vår torsdagspromenad

Här kommer lite bilder från vår promenad. Efter vi druckit vårt kaffe och Filippa vaknat fortsatte vi ner längs med Wukang Lu, tog vänster på Huai Hai Lu, vänster igen på Wulumuqi Lu och vänster igen på Anfu Lu. Det regnade bara lite, undrar riktigt när den stors stormen ska dra in här. Lunch på Baker&Spice uteservering och så sista biten promenad hem via det lilla cafét Bowl’d som säljer Amazon Super Food. Beställde två Berry Bowls med kokos som vi kan äta i eftermiddag. Försöker dra ner på eftermiddagsbullarna, hehe. Dalton var ganska så smutsig när vi kom hem, så nu är han tvättad och borstad Nu blir det lek och så eftermiddagssömn (jag ska läsa slut pocketen!). Skön dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s