Månen! 

Så tittade månen äntligen fram! Vi har precis kommit hem efter en middag med Tuomas två kolleger på den spanska restaurangen Azul på Wukang Lu. Vi åt bland annat seafood paella och det var super gott! Det var andra eller egentligen tredje gången vi åt på Wukang Lu idag. Tog med Dalton på morgonkaffepromenad till kaffestället (vet fortfarande inte vad det heter..) som sedan övergick i en vegetarisk hamburgarlunch på Rachel’s brevid. Vi fick extempore sällskap av Henna&Edu med barn. Rolig extempore träff. Så gick vi hem och gjorde ett power yoga pass medan Filippa sov. Det absolut bästa var enda paketet som väntade vid dörren. Två färska damtidningar åt mig och lite nya höstkläder i följande storlek åt Filippa av käraste mormor!


Här är ännu lite info om varför de firar månen här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s