Runt bord

Nu fick jag uppleva en riktig kinesisk lunch. Runt ett runt bord med snurrande skiva och maträtter som bars in på löpande band. Och det var gott! Okej först förhöll jag mig lite skeptisk till hela idén, allt såg lite äckligt ut, men valde att svälja det, vi är ju faktiskt här för att team builda. Så jag åt. Och åt och åt. Krabban och fisken var godast. 

Stressigast var att alla satt och tittade på då Tuomas och jag åt med pinnar. Skrattade då vi inte fick tag om bambuskotten som låg i en klibbig sås. Så måste jag sippra på mitt te för att snegla på Tuomas kollega hur hon gjorde med fisken. Hur tar man fisk med pinnarna då fisken liksom ligger hel på ett fat? Jo man river den bit man får tag i och äter upp den med skinn och allt. Krabborna, räkorna och kräfstjärtarna togs med händerna, åts med händerna och spottades högt och ljudligt ut ur munnen. Som på kräftkalas! :)

Alltså jag vill ha ett runt bord och en snurrande skiva hem. Det är ju jättesocialt och trevligt att äta såhär. Inte slafsa i sig allt ur från ett eget fat.  :)


Tillsist kom riset in. Det äter man ur samma lilla kopp som soppan serverades i. Nu är jag mätt. Om tre timmar är det dags för middag, puhh! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s