Kalifornien! 

Hej och hälsningar från Kalifornien. Vi kom hit igår fredag på förmiddagen och har lyckats undvika jetlag nästan helt och hållet. Otroligt säger jag för tidsskillanden är 15 timmar, flyget tog 10,5 timme över Stilla havet och det underliga var att vi landade innan vi åkte. Jag vet, hur är det liksom möjligt. Vi gick all in för att det kommer att lyckas, inte ta för stor stress över det, men också att inte låta henne sova längre än 1,5 timmars dagssömn (hjälpte att det fanns en pool att leka i där emellan) och så försöka hålla uppe henne till läggdags. Flygresan gick också bra och vi höll oss till hennes rutiner och så sov hon i famnen. Hon sov sedan HELA natten fast det var mitt på dagen i Shanghai enligt klockan. Jag var dock vaken någon timmar på natten, läste lite och kände mig rätt mör i huvudet på morgonen. Vi försökte bota det med en joggingtur, efter morgonmålet på det lilla cafét vid bygatan. Hör till traditionerna att besöka stället och äta deras bagels och dricka kaffe till morgonmål. Behöver säkert inte förklara hur skönt det är med frisk luft och blå himmel. :)


Vi kommer spendera 10 härliga dagar i Saratoga (en timme söder om San Francisco). Ni som följt med längre vet att det är här Tuomas morföräldrar och moster bor. Filippas farmor, farfar och ena faster kommer också vara här. Antar att det betyder att jag och vi kommer får lite egentid också. :)

Annars så gick förra veckan ganska långt till att förbereda inför resan, men också lektimmar måndag-torsdag. 

Det regnade mycket pga av en tyfon nära Taiwan igen. Tror det var 16nde eller 17nde i år. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s