Los Gatos Farmers Market


Till traditionen hör att på söndag morgon åka till marknaden i Los Gatos. Först morgonmål på något av de små caféerna och sedan köpa veckans frukt och grönsaker där. Såhär efter att ha bott 10 månader i Kina så uppskattade vi det mera än någonsin kändes det som. Den blåa himlen och krispiga luften gjorde det extra fint. :) Efter det följde ett pilatespass i vardagsrummet och sedan lunch. Det är lite varmare idag så vi ska bada i poolen. 


Köpte två burkar mandelsmör att ta med oss hem till Shanghai.

Igår kväll efter middagen satt Filippas farmor barnvakt medan Tuomas och jag åkte till en mall för att köpa lite varmare höstkläder åt Filippa. Hittade en varm munkjacka med mössöron på huvan och en mössa, samt ett par sneakers skor på GAP baby. Hennes första riktiga skor. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s