Monterey Bay & akvariet

Igår åkte vi på utfärd till akvariet i Monterey. Det tog ungefär en timme att köra dit. Great grandma och grandma var med. Jag tycker nog så mycket om de här områdena för på bara en timme ändrar de från vingårdar och berg till, högre berg och dalar, så blir det platt med jordgubbs och andra odlingar till havet kommer emot med stora sandyner, stränder och uttrar som simmar i de stora algskogarna utanför. Så fint. Vädret var också klart och krispigt. Filippa tyckte bäst om de stora fiskarna i det stora akvariet. Det är så roligt att se på världen ur hennes perspektiv. När han Filippa bli så här stor?! Hon går jättestadigt då man håller henne i händerna och övar själv på att stiga upp och stå för en sekund utan att hålla i något. Med den här takten kommer hon att börja gå snart. ”Hjälp”. :)

Vi åt lunch på en pub vid den turistiga gågatan och så körde vi runt i Monterey. Alltså nog ett så fint ställe. Fullt med små  färgranna hus som alla har utsikt mot havet och branta backar. Längs med strandpromenaden såg vi många som joggade. Blev så inspirerad så när vi kom hem fick Filippa åka med i springvagnen och så sprang vi en halv timme runt här i Saratoga. Blir bra träning med mycket backar upp och ner. Då det var som tyngst tänkte jag på kvarteren och luften i Shanghai och att vi inte kan springa där, tittade på bergen och andades den friska luften och så fick jag en massa ”jag kan nog” energi och sprang i mål. Alltså så härligt. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s