Hiking och vingård

Nu har vi sagt hejdå (tycker inte om  det) och sitter i bilen påväg till San Francisco flygfältet. Det har varit en så otroligt rolig vecka! Förutom att vi haft extra händer med Filippa har vi ätit så god (hemlagad) mat de flesta kvällar, tagit det lugnt men ändå haft ganska mycket action. Lätt att bara hoppa i bilen och vandra upp på ett berg eller besöka en vingård. Mot slutet av veckan blev det sommarvarmt igen så då har poolen varit rolig att plaska i. På torsdag körde vi till Castle Rock State Park och vandrade på förmiddagen. På fredag körde vi alla till lilla surfstaden Capitola och lekte på stranden en stund. På lördag besökte Tuomas, Tuomas syster och jag en vingård som heter Savannah Chantelle. Filippa var hemma med farmor och farfar. Det fungerade hur bra som helst, hon är en riktig rutin-tjej. Som great grandpa har lärt göra high five med. :) 

Och så färgade jag håret brunt. Min naturliga. Funderat på det en tid nu. Orkar inte upprätthålla de blonda slingorna och dyrt blir det också. Efter Filippa har min egen färg blivit mycket mörkare också. Lite ovant ännu men bra blir det. :)

På lördagmorgon firade vi Tuomas kusin Hannas födelsedag (15 år) på morgonmålsstället. Efter det körde vi till Montalvo och vandrade upp på berget där. Doften i en skog full av Redwood och Eukalyptus träd är speciell. Inte sådär frisk och fräsch utan tyngre. Jag ska lägga upp flera hiking bilder när vi kommer hem. Har tagit så lite bilder med min telefon den här veckan så väntar på att få flera skickade åt mig. 


Under tiden detta är skrivet har vi tagit oss till biluthyrningen, med packningen (två väskor fulla med bla barnmat och mjölk) via securityn till ett café vidare, till gate:n och skall nu boarda! Klockan är 13 på söndag och vi kommer landa kl 17 på måndag. Utan att vi frågat har de uppgraderat oss till comfort sätena. Lyx! Vi hörs! :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s