Jetlag deluxe

Femtimmars tidskillnad till Finland är INGET jämfört med att komma hem till Shanghai från Kalifornien. Flyga 12 timmar dagsflyg därifrån (det gick bra, vi underhöll oss med allt möjligt roligt och sov dagssömn som vanligt), landa på kvällen och sedan försöka få sömn då det är dag i huvudet. Följande dag (tisdag) var bland det tyngsta jag varit med om på en tid. Att hållas vaken med henne då huvudet kändes rätt degigt efter att ha vakat en natt och sovit 2 timmar följande natt. Filippa sov från 19-03 då vi kom fram, jag 01-03 och så steg vi alla upp på tisdagmorgon 4:00 och startade dagen då. Viktigast var ändå att håll Filippas rutin så hon var okej och tillbaka i rutinerna redan på tisdagkväll och sov hela följande natt, men jag har somnat genast då Filippa somnat 19:30 varje kväll fram till söndag, varit vaken 1-2 och vaknat igen 5:30. Igår söndag orkade jag vara vaken till 22 och vaknade imorse 6 så nu är vi tillbaka i rytmen igen! Yay! Så här fint välkomnade Shanghai oss. På tisdag åkte Filippa och jag sedan till kenneln efter Dalton. 


Anyways, så mycket på gång just nu och vi är så glada över alla dessa förändringar! Igår började vi organisera hemma, gick igenom alla skåp och flyttade alla böcker till ett ställe, elektronik till ett, handdukar, sport grejs, Filippas saker och så vidare. Min favoritsyssla är nog att organisera! Lösa utrymmes och förvarings”problem”, komma på logiska och effektiva lösningar. Det är ju inte så länge sedan vu flyttade in här så hemskt mycket extra har vi inte ”hunnit” samla på oss. Måste säga att det är rätt skönt att veta exakt vad vi har i skåpen och ha en låda för skor, en för vinterkläder, en för väskor och inte allt utspritt över allt. Nu då flyttgubbarna kommer behöver de bara lyfta lådorna in i bilen och inte sprida ut vinterjackorna och skorna i olika lådor som de hade gjort då vi flyttade från Jeddah! Då hade de använt både handdukar och våra kläder som utfyllnad i lådorna så ni kan tänka er hur kiva det var att packa upp efter att de hade legat där i ett halvt år..! Blä. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s