South Bund Fabric Market

Förutom att ha jet lag förra veckan gjorde vi mycket annat också. :) På fredag mötte jag upp Johanna från Pudongsidan och deras Finlandgäster. Alltså så roligt med besök, också då det inte är egna! Det var första gången på klädtygsmarknaden. Man kan sy upp precis vad som helst där, allt från toppajackor, kostymer, sidenblusar, linneklänningar och allt där emellan. Varje marknad jag besöker får mig att känna en orolig stress, det är helt enkelt bara för mycket av allt på en gång. Färger, former. Speciellt då jag inte har något speciellt att sy upp eller letar efter. Här visste dock Johanna till vilken butik vi skulle gå, rekommenderat av andra som varit nöjda med dem tidigare. Så nu vet jag också vart jag ska ta våra framtida gäster! :) 
Efter det körde vi till Super Brand Mall och åt lunch på Din Tai Fung. Då klockan redan var två så bestämde jag mig för att Filippa fick sova sin eftermiddagssömn i bilen och så körde Zhou oss till två möbelbutiker i Hongqiao (nära dit vi flyttar). Det tog nästan en timme och vi sov båda två. Vi är på jakt efter ett soffbord så tittade in på en butik som heter J4Kids och Rowico (ett svenskt märke). De var båda superdyra, så inget napp där. På vägen hem plockade vi sedan upp Tuomas från jobbet.


Filippa. :) 


Det här var nog finast tycker jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s