Gym och Egen tid

Vet ni vad jag gjorde i måndags. Lynn kom som vanligt till klockan nio. Filippa sov sin förmiddagssömn och jag bestämde mig för att gå till gymet! Hur svårt kan det liksom vara att ta sig dit. Der var ju hur enkelt som helst och helt superhärlig fiilis. Det var bara jag där, tyst och Filippa tryggt hemma med Lynn. 

Så gick jag i duschen hemma och instruerade Lynn att ge mjölk och banan då Filippa vaknade. Så tog jag cykeln och cyklade till butiken, köpte blöjor i en, mat i en annan och frukt och grönsaker i en tredje. Efter det åt jag lunch ENSAM på Baker&Spice innan jag cyklade hem. Det var konstigt, lite nästan små spännande, och jag behövde det tydligen ganska mycket. Bra att jag inte förklarade för kvinna brevid att jag är ute utan baby. Tittade inte ens på telefonen utan satt bara där och tittade på människor som gick förbi. Egen tid är nog guldvärd. Kändes som jag fick en massa energi och kände mig glad då jag cyklade hem. Utanför dörren hörde jag hur Filippa skrattade, Lynn körde runt henne i Brio gåvagnen och hon hade hur roligt som helst. Härligt! 

Kommer nog att sakna dessa lummiga franska kvarter. Men de är bara 6 stycken metrostationer ifrån så kan ju fortsätta komma hit när jag vill. Vi kommer fortsätta gå på förskolan/lektimmarna åtminstona på torsdagar så då blir det alltid lunch efter åt, och så kan jag handla grönsaker och kött på vägen till metron. 


Resten av dagen lekte vi en massa, jag hade så mycket energi plötsligt, och träffade Oana på gården på eftermiddagen. Det här med att gå till lekplatsen är också nytt. Och att ha kompisar där. Började med det förra veckan. Först mellanmål hemma, sedan lekplats kombinerat med Dalton promenad, efter det middag hemma. Kommer att sakna Oana och Laura också, men som sagt bara 6 metrostationer..Snälla låt det alltid vara bra luft, vi har blivit så vana med det nu! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s