Ännu mera energi

Jag har varit ENSAM till mitt favoritställe Hongqiao Flower Market! Filippa är hemma med ayi Lynn några timmar. En jätteunderlig, men härlig känsla att få gå omkring där för mig själv. Hittade ytterligare några små butiker. Fick nästan lust att börja bli lite mera kreativ, typ börja sy och pyssla med något. Halloweenpyssel? Julkort? Julklappar? Allt material finns där. Vi bor så mycket närmare nu så tog typ 5-10 min med bil dit. Eftermiddagssolen sken, 23 grader varmt, fyndade lite förvaringslådor, en orkidé till köksfönstret och lite blommor till vår gård. Nu sitter jag i bilen för att åka efter Tuomas till jobbet som ligger 10 min ifrån och så ska vi åka bil på tumis, hem till vår lillis. Tänker mig promenad med Dallis för att kanske träffa på några trevliga grannar och middag ute på gården senare. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s