Härlig energi

Jag ska berätta en grej för er. Vi har nu äntligen flyttat..och vi älskar vårt hus! 

Orsaken till lite mindre blogguppdatering är att vi också har haft magsjuka… Alla tre, medan vi flyttade. Never again liksom. Men måst ändå säga att själva flytten gick så smort, så det gällde bara att försöka hålla sjukan inne under tiden.


Tog bara två foton i fredags. De fick allt packat och in i bilen mellan 9-12 och så bar de in sakerna och packade upp allt mellan 13-16. Effektivt. Jag lyckades koordinera nästan allt till rätt rum. 

Mest synd var det nog om Filippa, att se en så liten ha ont i magen och kasta upp lika mycket som en vuxen var usch usch. Och att sedan städa upp det och samtidigt försöka hålla sig för lukten. Uj uj uj. På lördag åkte vi till sjukhuset efter illamåendemedicin åt henne och det hjälpte, på söndag mådde hon redan bättre och på söndagkväll smakade maten igen. Men nog om det nu mår vi alla bra igen. Man vet ju att det förr eller senare går över så försökte peppa oss med det.


Huset och compoundet har en helt annan energi än där vi bodde förr! Vi har också en helt annan energi. Det är nog vi som behöver bo på markplan för att må bäst, se ett träd utanför fönstret och höra naturens alla ljud (okej och också vägen bakom compoundmuren). Kunna pyssla i olika rum och ha små projekt. Sopa trappan kan liksom kännas så befriande. Det drog resterna av tyfonen Haima här över fredag och lördag och det var såååå mysigt att lyssna till ösregnet. 

Nu ska jag fortsätta packa upp. Vi kom jättelångt på veckoslutet så nästan allt är klart. Köpte soffa och annat på ikea och Tuomas höll på och byggde halva dagen igår. Och så kom Lynn nu hit och ska hjälpa till idag. 

Återkommer med bilder snart! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s