Glad Halloween! 

Då nästan alla andra hus har Halloween dekorationer måste ju vi också ha en..


Några har satsat massor:I torsdags på lektimmen så var det också Halloweentema och barnen skulle klä ut sig. Vi hade köpt en Pokemondräkt åt henne men den var för stor och för varm så det fick bli en prickig klänning och Minnie Mus öron som egentligen är i spar inför den kommande födelsedagsfesten. :) Det var så roligt med en massa utklädda bebisar och lite festlig stämning över det hela. Så tog vi gruppfoto också men vill inte dela det här utan lov av de andra. Igår fredag så ordnade compoundet trick or treat (vår första det också). Man skulle ha utelampan tänd om man deltog. På min morgonpromenade stötte jag ihop med en tjej från Singapore som jag träffat innan via Kate. Hon bjöd in oss till deras trick or treat afton samma kväll. Så roligt! Vi gick dit och träffade några familjer som bor här och den fjärde (!) finska Johannan. Har träffat henne också en gång innan. Liten stad det här. :) I compound Wechatgruppen så skrevs det senare om att några hus hade delat ute över 15 KILO godis. Jösses!


Det som är ännu roligare är att vi ska träffa de här familjerna ikväll! Det var så mysigt att kunna säga hejdå vi ses imorgon och promenera 300 meter hem. Compoundet ordnar nämligen vuxen Halloweenfest med början 20:30. Vi ska ha barnvakt och har köpt dräkt. Vad det är får ni se senare! Förutsatt att jag vågar klä ut mig. :) Sedan efter det här har jag nog fått nog av allt Halloweenigt tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s