Boot camp

Jag har så många olika grejer att visa bilder på och berätta om, men nu har det varit fullt upp med allt möjligt veckan som gått, vet inte var jag ska börja, så börjar istället med att skriva om imorse, torsdag morgon och boot camp. 


Oj så glad jag blev över att få veta om denna! Träffade på en svensk tjej på gatan, som sa att de har boot camp träning två morgnar i veckan vid stora lekplatsen. Så jag tog Filippa i vagnen och gick dit. Hon brukar sova 8:30-10 men hon satt tyst, klarvaken och tittade på. 75 tunga och svettiga minuter senare gick vi hem igen, tusen gånger gladare än på länge! Yess, vilken energi boost!! Så sov hon istället en timme efter det. Just passligt så jag hann i duschen och lagade lunch åt henne att ta med. Tänkte åka in till French Concession på lunch med de som varit på preschool timmen nu på förmiddagen. Måst lite fundera på hur jag i fortsättningen ska pussla ihop torsdagsprogrammet..


Temat var peace, love and tolerance efter den något underliga och trumpna dagen igår. Ny dag idag! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s