Julsommarfiilis

I söndags hade Filippa och jag hemmadag på förmiddagen, Tuomas spelade fotboll och efter lunchen promenerade vi ner till flower market. Blev så överraskade för julen hade plötsligt infunnit sig där. Granar, juldekorationer och julblomsterarrangemang överallt. Lite ”too much”, men ändå fint! Varför ska det överdrivas så med mängden saker överallt här! Fick nog lite julfiilis fastän det var 24 grader och sol. Kändes ändå lite tidigt att köpa en julblomma hem, tänkte vänta ännu någon vecka. På vägen hem gick vi till Geneva och åt en tidig middag. Vi satt ute, deras innergård är jättemysig. Härlig och lugn söndag som avslutades med ett antal avsnitt av sista säsongen av Blacklist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s