Wild Animal Park

Nu tycker jag alla djuren från Shangai Zoo ska flytta till Shanghai Wild Animal Park i Pudong. Vilken skillnad alltså! Vi fick höra om denna djurpark av en kompis och blev positivt överraskade. Det tog en timme dit med bil så spenderade hela lördagen där. Time:ade Filippas naps med bilfärden. De hade till och med en buss man kunde åka med genom stora stora områden för att se på tigrar, björnar och jaa alla möjliga djur. Visste ni att björnar tycker om morötter och jordgubbar..? :) 

Själva djurparken var också mycket större och välskött, 8 gånger dyrare inträdesbiljett än till Shangai Zo. De hade flera babydjur och ställen där man kunde se på hur de skötte babydjuren och överlag fanns det massor med kunskap om djur på både skyltar och dylikt. Fortfarande inte helt övertygad om det här med djurparker men det här var nog bra på en skala. De hade också byggt det så att det inte gick att varken mata dem eller slänga skräp till dem. Och så fick vi mata en tiger under dens feeding hour. Och Filippa fick rida för första gången!! 


Hur sött är inte det här! Hon började gråta då hon blev bortlyft från hästryggen. Sötis. Det mest spännande vi varit med om på en tid….! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s