Skrivstopp

Det blev liksom total skrivstopp. Vet inte ens hur många veckor. Så bryter det nu med ett litet inlägg. Lite som med att börja träna igen efter en paus. Ingen idé att skjuta upp ett mega träningspass dag efter dag, som bara blir omöjligare och omöjligare att ta itu med. Istället börja med ett kortare några dagar i rad och sedan gradvis öka. :)

I tisdags firades Finlands 99nde självständighetsdag. Filippa och jag promenerade 4 km till Gubei centrum från oss (och tillbaka!) där vi stötte på en mega Mumin utanför L’Avenue köpcentret. Så passande dagen till ära! L’Avenue är en jättelik vit skyskrapa som är formad som en gummistövel. Solen sken dessutom och det var 15 grader varmt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s