Nyårslöften

Nyårslöften för oss är något som följer med under året. Inte en lång lista på stora saker som ska ändras på utan liksom större teman som vi kan bli bättre på eller småprojekt. Men inte liksom rakt av vad vi ska börja och sluta med. Eller haha jo kanske lite ibland nog det också. Men bättre med små ”actions” än att ändra allt över en natt. Så kan vi ta en update varannan månad och fundera på vad som funkar och vad som inte funkar. Tror det också beror på det att ingen månad varit sig lik sedan vi flyttade utomlands. Hela tiden något i förändring så då får man liksom leva med det och acceptera att vissa förändringar är snabba och andra långsamma. De går parallellt med varandra. Lite som vågorna på ett hav. Något ”tema” kan funka bättre just nu än ett annat. Allt kan inte vara 100% perfekt hela tiden. Dumt att sträva efter det och ha ribban för högt. 

Men varför vänta till 2017 när man kan börja redan tre dagar innan. Igår kväll var vi på date (middag + fotmassage + typ de enda i Shanghai som bär cykelhjälm). Så åkte vi idag till butiken Metro som vi hört har större förpackningar av allt och lite billigare priser. Man registrerade sig med pass och kan bara köpa där om man visar sitt medlemskort. Så vi veckohandlade och köpte en kaffekokare. Visat sig vara dyrt med Nespresson och ja, det här med att lära oss planera och laga mat jobbar vi ännu på! :)


Och så har jag hör och häpna stickat!! Varit min plan sedan Jeddahtiden men aldrig blivit av. Nu då internet bara är långsamt hela tiden och jag är så trött på att inte ha något att ”göra” ibland och träningsintresset är lite vagt just nu och Filippa behöver en halsduk så tänkte jag att det ju inte kan vara så svårt. Visade sig vara superskönt med ett tyst hus, en kaffekopp och en sovande katt och hund brevid sig. :)


Och vet ni vad vi ska nu? Jo, på dubbel-date med Johanna och Kristian till en fin restaurang med utsikt över Shanghais skyline! Jag har till och med lockat håret. Och det är nyårsafton! Så kom hit  nu bara 2017 vi är redo! :)

Kram på er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s