Gott nytt år! 

Lite delay på skrivandet här igen, men så är det nu bara. :) Ni får ge er till tåls, hehe. Vissa dagar känns allt jätteprivat andra typ helt för ”vanliga” att skriva något om. Vi äter omelett och gröt till frukost, leker, sover, äter lunch, leker sover, går till lekparken då luften tillåter och låter Dalton springa av sig på gräsplanet brevid (detta är nytt för oss alla och så glad att vi flyttade hit och kan göra det). Efter det middag, lite lek, bad, mumin, kvällsmål och så i säng vid 19. :)


Vår nyårsmiddag var förresten super rolig! Maten sådär, men sällskapet desto bättre! Ni vet den där känslan när man väntar på tolvslaget och fyrverkerier. Nå precis just den känslan hade jag. Lite innan tolv ber vi få våra ytterkläder, beställer in ett glas skumvin, det delas ut partyhattar och tutor åt alla i restaurangen. Stämningen är på topp. Så går alla ut på takterassen och tittar ut mot Shanghais skyline som redan släckt för natten. Några minuter kvar. Alla redo. Klockan slår tolv och..INGET. Det var tyst som i skogen på andra sidan floden. Lite flashade det på den högsta skyskrapan. Dubbelkolla klockan. 12:02. Just så. Sedan började vi bara skratta och tyckte hela situationen var lustig! Hahaha! Inga fyrverkerier i Shanghai alltså. 

Vi försöker oss på en cool hiss-selfie. Haha! :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s