Gräsmattan! 

Alltså, igår var en både bra och ”dålig” dag. Det har regnat tre dagar nu och allt är blött och gyttjigt och grått. Konstigt alltid hur vädret påverkar ens humör. Så ser man härliga snöiga bilder från Finland och ja, det påverkar ju också. Men -20 grader låter nog lite kallt, hehe. Och så har Tuomas varit på jobbresa sedan i tisdags.

Skrev inlägget om gräsmattan igår vid lunch. Bestämde mig för att promenera ner till Starbucks på Hongqiao Lu medan Filippa sov i vagnen. Luftindexet tillät det. När jag gick så höll de fortfarande på att såga ner trädet. Promenerade sedan vidare till Hongmei Lu och ännu vidare ner till City Shop butiken. Där vaknade Filippa just då jag balanserade köpkorgen på ena armen och försökte navigera vagnen med andra handen. Lite småstressigt då hon inte vill sitta är mera, men har lärt mig att det inte är hela världen och hålls jag lugn så är hon lugn. Tomaterna för kvällens fredagsmys guacamole blev dock i butiken. :)

Sedan promenerade vi hela långa vägen hem. Och vet ni vilken syn som mötte oss vid huset. Jo, gräsmatta! Och ett nytt träd. Och rosenbuskar! Alltså de hade fixat allt det där på bara en dag! För hand! 


Men det absolut bästa igår var nog det att jag tog mig i kragen och gick på Body Combat timme på morgonen. Kl 8! Förstår inte hur jag ibland sådär bara får allt att löpa, då det andra dagar känns som världens jobbigaste. Läser en bok där de pratar mycket om rutiner. Och att nya rutiner kräver att man GÖR dem konsekvent gång efter gång, dag efter dag. Så blir det en rutin av det. Vad lätt det låter. Men alltså känslan efter gympasset är grym, man är liksom hög på endorfiner. Bättre det än att ligga på soffan och äta choklad. Det är inte ens nära på samma känsla. Tjohej. Nu gäller det bara att komma ihåg det här då nästa ”ligga på soffan”-tanken kommer. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s