Tygkaos

I lördags hade jag egen dag tillsammans med Johanna. Vi åkte till bedding market. Skönt med lite mera tid att titta runt men hade igen lite svårt med mängder grejer. Kom på att först gå ett snabbt varv runt hela stället. Liksom ”mäta” hur långt det var, vilka korridorer som hade lakanstyger, var gardintygen började och vad annat det fanns. Gjorde liksom upp en karta framför ögonen och delade in stället i bitar. Mycket lättare att gripa. Detta kan låta konstigt, men det är verkligen så stora mängder och råddigt. Sedan valde jag två korridorer och hittade det jag sökte efter! Gardintyg till alla fönster i huset. Tycker så mycket om ljusa naturmaterial just nu. Det ger lugn känsla. 


Lärde mig att man kan sy upp allting där medan man väntar. Allt från sängöverkast till hela lakans set. Coolt! 

Vi hann också en tur till övre våningen. Fyndade en tavla med kina-motiv och så upptäckte vi att cashmere butikerna flyttat dit från en cashmeremarknad som stängde för ett år sedan. Där kan man sy upp vad man vill i cashemere och annat. Rolig dag och härligt att vara ”på stan” med en kompis. :) 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s