Hej och hopp och Gott Nytt År igen! 

Igår kväll var det nyårsafton i Kina. En stor och viktig högtid och en hel vecka ledigt för oss! Alla har önskat varandra gott nytt år senaste veckan. Mysigt. :)


Nu har vi liksom skuttat från att ha huset fullt av gäster en vecka, till en jättetom och konstig vecka då huset igen var tomt, en liten matförgiftnings/migrängrej, till att tre dagar senare hoppa på planet till Thailand och 4,5 timme senare ligga på beachen i härlig sol och blå himmel. Visst är det underligt. Måste liksom nypa mig själv i armen ibland för att hänga med. Jag sa automatiskt Nihao (hej på kinesiska) i hotellbutiken, gav pengarna med två händer, blev överlycklig över att se Ahlgrens bilar hänga där i en påse, och att blöjorna kostar en bråkdel av vad de kostar i Shanghai. Den importerade mjölken var också mycket billigare! Mest tänker vi nog ändå på att luften är ren. Nu ska vi landa lite idag och så ska jag återkomma med några roliga grejer vi gjorde då min familj var på besök. Det bästa just nu är att det är bara vi tre på samma ställe i 9 dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s