Blå himmel och tidiga morgnar

Alltså, att klockan är nio på morgonen här i Phuket och vi redan ätit morgonmål, lekt på stranden med vår nyinköpta hink och spade, jag har varit på gym och sedan tagit en liten promenad på stranden, är helt fantastiskt. Tidiga morgnar är nog det bästa. Och speciellt här. :) Nu sover Filippa en stund och jag ska fortsätta läsa.


Dagarna innan min familj kom på besök var sådär spännande och förväntansfulla, samt mycket att fixa. Kom på den galna idén att sy gardiner till alla fönster TVÅ dagar innan så sista kvällen gjorde jag inte så mycket annat. Haha. Skulle vi ha besök oftare kanske förberedelseprojekten skulle vara mindre av mindre storlek. Sedan var jag också och köpte elbatterier till alla rum. Vår galet stora elräkning för december månad plus den torra luften inomhus som A/C systemet i taket blåser var avgörande där. Vi mätte att det var 50 grader i taket då luften stiger uppåt och iskallt på golvet. Tuomas var på jobbresa så det var inte precis tråkigt där dagarna innan. :)


När de anlände på fredagen var vi en stund till flower market. Lagade middag på kvällen. Roligt med flera hemmamiddagar under veckan. På lördag tog vi metron till The Bund, åt lunch på Din Tai Fung och promenerade visst ganska många kilometrar. Vädret visade sig från sin bättre sidan, även om det var lite kyligt nog hela veckan. :)

Blå himmel! 

Tuppens år iår. Det finns tuppar lite överallt! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s